Aanleg

Volledig nieuwe tuin of renoveren?

We helpen u graag de juiste keuze te maken 

Is uw tuin toe aan een renovatie of wilt u een volledig nieuwe tuin aan laten leggen? Dan komen wij graag voor een vrijblijvende afspraak op locatie om daar samen de tuin en de ideeën te doorlopen en de situatie te bespreken. ​

Aan de hand van deze ontmoeting kunt u een tuinontwerp laten maken of in eerste instantie een schetsontwerp, om een beeld te krijgen van hoe deze eruit zou kunnen zien na de renovatie of vernieuwde aanleg. Is een ontwerp niet nodig, dan bespaart u deze kosten.


Keuzes maken

We helpen u graag bij het maken van de keuzes die bepalend zijn voor het beeld en het onderhoud.

Daarom is het belangrijk goed stil te staan bij de functionaliteit van uw tuin. Wilt u graag een onderhoudsvrije tuin of heeft u groene vingers en gaat u graag zelf aan de slag? Dit zijn factoren waar we op bedacht zijn bij het vormgeven.


De realisatie

Zodra de ontwerpfase is afgerond kan er worden gestart met de planning en realisatie voor de aanleg of renovatie. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakbekwame medewerkers waarbij klantvriendelijkheid en netheid hoog in het vaandel staan. Elke avond wordt opgeruimd afgesloten. Wij zijn immers bij u op bezoek.

Ons streven is u zoveel mogelijk in het proces mee te nemen en op de hoogte te houden van de stand van zaken of mogelijke hinder welke tijdens de werkzaamheden plaats zouden kunnen vinden. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat u verrassen door de creativiteit en kwaliteit van ons team. Heeft u interesse in onze diensten neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel en goed mogelijk van dienst zijn.