Onderhoud

Om te blijven genieten van uw groen

Het hele jaar door een mooie tuin

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen ligt onze passie ook bij het tuinonderhoud. Het onderhouden van uw tuin vergt veel kennis en/of tijd.

Wilt u dit liever deels of helemaal uitbesteden? Hierin adviseren wij u graag in een persoonlijk adviesgesprek. We kunnen op afroep of op contractbasis werkzaamheden verrichten. Van maaien en bemesten tot schoffelen, snoeien en zaagwerkzaamheden.


Het juiste onderhoud

Er zijn vele soorten planten en bomen. Zo is de snoei van fruitachtigen heel anders dan van andere houtachtigen. Ook een Roos verdient een andere aandacht dan een Hortensia. 

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw prachtige tuin zal deze met de juiste intentie onderhouden moeten worden. Hierin ontzorgen wij u graag geheel al dan niet gedeeltelijk! Ons onderhoud is de juiste investering met een indirecte besparing en meerwaarde naar de toekomst!

Op deze manier kunt u het jaarrond heerlijk genieten met het mooiste resultaat.

Wij bieden het hele pakket van A-Z.


De planning

Zodra het ontwerp klaar is gaan we samen in overleg met u een planning maken. 

Hierbij wordt gekeken naar jaargetijden en uw voorkeuren. Ook bepalen we dan samen met u het tijdsbestek van de aanleg van uw tuin.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat u verrassen door de creativiteit en kwaliteit van ons team. Heeft u interesse in onze diensten neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel en goed mogelijk van dienst zijn.